Laguiole Glaskaraff med Insats för Is

I lager Vikt: 1 kg
SKU
K208
Snabb överblick
Glaskaraff med insats för is från det franska märket Laguiole - perfekt för sommar och fest!
439 kr

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole 

Precis som den sydvästra regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val till hemmet. Till deras sortiment hör köksredskap som bestick och karaffer, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

Glaskaraff med instas för is 

Denna eleganta och snygga glaskaraff är perfekt för sommaren, för dina fester och att ge bort som present! Med sitt avtagbara isbitrör blir det lätt att servera uppfriskande drycker medan röret ser till att isbitarna inte löses upp i drycken - perfekt för att kunna svalka sig en varm sommardag eller hålla drycken kall under festen! Det enda du behöver göra är att lägga ner isbitarna i röret och sedan lägga röret i karaffen, samt fylla upp med önskad dryck - klart! Karaffen passar för alla sorters drycker: vatten, juice, lemonad, osv. 

Laguiole är kända för sina traditionella och kvalitetsprodukter och denna glaskaraff är inget undantag. Glaset är av riktigt bra kvalitet och är avgörande för att fortsätta hålla dina drycker kalla under en lång tid. Se till att rengöra karaffen med ättika eller citron lite då och då för att bålla karaffens transparens. Biet. Lagiuoles kännetecken, är inristat på karaffen och är en självklart del att ha med i sin samling av Laguiole-produkter! 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Glaskaraff med Insats för Is
Ditt betyg