Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd

Slut i lager Vikt: 600 g
SKU
K807
Snabb överblick
Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd
314 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd är en stilren kapsylöppnare som är enkel att hänga upp på väggen. Att ha en vägghängd kapsylöppnare är något som verkligen underlättar när man snabbt vill öppna kapsyler och denna vägghängda kapsylöppnare från Laguiole passar väldigt bra såväl i baren som i köket.

Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd har en uppsamlingsbricka längst ned vilket är en väldigt praktisk sak att addera till  helheten eftersom den samlar upp kapsyler automatiskt när man använder kapsylöppnaren. Tack vare den blir det väldigt smidigt att använda kapsylöppnaren eftersom man bara öppnar kapsylen och sedan behöver man inte bekymra sig om korken.

En stilren vägghängd kapsylöppnare

Denna Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd har en smakfull och härlig design vilket gör att den passar de flesta väggar och ser snygg och prydlig ut när den är upphängd på väggen. Själva öppnaren är gjord av ett solitt stycke metall vilket gör att den tål trycket från flaskan när kapsylen fästs och öppnas.

Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd passar främst för att öppna glasflaskor med en kapsyl. Kapsylöppnaren väger 600 gram och den fästs i väggen på flera ställen vilket gör att öppnaren är solid och pålitlig. Det går att öppna större glasflaskor med tryck utan att kapsylöppnaren ger vika över huvud taget, vilket är skönt att veta när man har hängt upp kapsylöppnaren på väggen.

Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd är både funktionell och stilren.

Enkel att hänga upp på väggen

Bra att veta om Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd:

  • Stilrent och vackert designad
  • Har en uppsamlingsbricka för kapsyler
  • Enkel att hänga upp på väggen
  • Lätt att öppna kapsyler med
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Kapsylöppnare Vägghängd
Ditt betyg