• Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack
  • Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack
  • Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack

Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack

Bli först med att recensera denna produkt

349 kr

Status: I lager

Vikt: 500 g

Köps Ofta Tillsammans

Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack
Laguiole Stekknivar Valnöt 6-pack
349 kr

Detaljer

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, en del dekorationer, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

Stekknivar med valnötshandtag 

Dessa stekknivar kommer i en förpackning med 6 stycken och är det perfekta antalet att ha på en mindre middagsbjudning eller familjemiddagar. Knivarna är designade i rostfritt stål som kompletteras med ett ljust valnötshandtag som lägger sig bra i handen. Det tunna stålbladet skär mjukt igenom köttet och tillåter dess användare att njuta av en utsökt måltid!

Knivarna väger ungefär 34 gram vardera. På bladet är tillverkarnamnet, Laguiole, graverat tillsammans med biet som är deras kännetecken. Dessa 6 knivar levereras i en öppen trälåda som går att behålla för att förvara knivarna i, eller använda som förpackning i syfte som gåva.