Lakeinjektor 30 ml

I lager Vikt: 100 g
SKU
K190
Snabb överblick
Med denna köttinjektor kan du enkelt förbättra smaken och konsistensen på dina hemlagade skinkor och korvar. Den hållbara konstruktionen och de två nålarna gör det enkelt att injicera köttet med precision. Oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock, kommer denna köttinjektor att vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök. Skapa delikatesser som imponerar på dina gäster och njut av smakrika och saftiga köttprodukter.
109 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med denna köttinjektor kan du enkelt förbättra smaken och konsistensen på dina hemlagade skinkor och korvar. Den hållbara konstruktionen och de två nålarna gör det enkelt att injicera köttet med precision.
Oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock, kommer denna köttinjektor att vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök. Skapa delikatesser som imponerar på dina gäster och njut av smakrika och saftiga köttprodukter.

Injektorn som erbjuds här är tillverkad av hållbar och tålig plast.
En bekväm skala är tryckt på sidoväggen eller sprutan, vilket underlättar mätning av ingredienserna.
Detta kit innehåller en spruta och två nålar som är utformade för att injicera kött.
En av nålarna har en bred pip, vilket gör den perfekt för att applicera marinader som innehåller större kryddbitar. Den andra nålen har en sidöppning som förhindrar att den täpps igen.

Mått:
Bredd: 7,0 cm
Djup: 2,8 cm
Höjd: 22,4 cm
Kapacitet: 30 ml

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Lakeinjektor 30 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris