Mad Millie Greek Yoghurt

Rating:
50 % of 100
Slut i lager Vikt: 500 g
SKU
T503
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Gör din egna grekiska yoghurt, probiotisk, bra för magen och utsökt. Mad Millie Greek Yoghurt kit är en gör det själv sats för Grekisk yoghurt. Ta chansen, lär dig något nytt och ät din egen grekiska yoghurt.

177 kr

Garanterad och trygg e-handel

Göra egen Grekisk yoghurt – Mad Millie Greek Yoghurt kit

Gör din egna Grekiska yoghurt, probiotisk, bra för magen och utsökt. Mad Millie Greek Yoghurt kit är en gör det själv sats för Grekisk yoghurt, en yoghurt som innehåller levande bakteriekulturer som lugnar magen. Det här är den optimala presenten till den som lever eller vill leva ett aktivt och sunt liv och dessutom tycker om att lära sig matlagningens hemligheter.

Gör 5 till 10 liter färdig Grekisk yoghurt hemma i köket

Ett kit som är perfekt för både nybörjare som mästaren i köket eftersom alla ingredienser och utrustning som behövs finns med i ett och samma paket. Bakteriekulturen som ingår räcker till mellan 5 och 10 liter färdig yoghurt. Kom ihåg att om du använder färsk mjölk så är det viktigt att först koka upp mjölken innan du kyler den för att din yoghurt inte ska bli klumpig.

Så här gör du din egna Grekiska Yoghurt hemma:

  1. Värm mjölken till 40 grader
  2. Spritsa i din yoghurt kultur
  3. Se till att mjölken får behålla en temperatur på 40 grader i 12 till 24 timmar
  4. Kyl sen mjölken i kylskåpet över en natt
  5. Din egna Grekiska yoghurt än nu klar att äta!

    Tips: Vill du få en tjockare yoghurt så låt den dra i ostduken eller ett kaffefilter tills den har uppnått önskad tjocklek.

Beställ och gör Grekisk yoghurt hemma

Ta chansen att lära dig något nytt och äta din egengjorda Grekiska yoghurt, hälsosamt och smakrikt. Ett kit innehåller: 1 L glasburk, Termometer, Ostduk, Yoghurt kultur samt Instruktioner. En av de lite mer ovanliga men väldigt överraskande presenterna till den som äter yoghurt varje morgon eller helt enkelt älskar att laga mat.

2.5
Rating:
50% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mad Millie Greek Yoghurt
Ditt betyg