Mad Millie Kefir Kit

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
T506
Snabb överblick

Gör din egen kefir hemma med ett kit från Mad Millie. En välsmakande och hälsosam dryck som innhåller levande kefirkultur, direkt i ditt kylskåp. Allt du behöver tillsätta är mjölk. Ta ett steg mot ett sundare liv och beställ ditt göra Kefir själv kit från Mad Millie idag.

156 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gör egen Kefir Yoghurt – Mad Millie Kefir Kit
Gör din egen kefir hemma med ett kit från Mad Millie. En välsmakande och hälsosam dryck som innhåller levande kefirkultur, direkt i ditt kylskåp. Allt du behöver tillsätta är mjölk, soyamjölk eller kokosmjölk och det tar bara ett dygn att färdigställa.

Bra för magen med hemmagjord Kefir

Åtta olika välgörande bakteriekulturer finns i Kefir. Att göra mat och dryck själv från grunden gör människan glad och att göra Kefir hemma själv, det gör också magen glad. Drick direkt ur flaskan, häll på dina flingor eller mixa i en Smoothie med några frukter och bär, det är enkelt, gott och nyttigt på samma gång

Så här gör du din egen kefir dryck:

  1. Koka glasburken, ostduken och mixerbollen i ett par minuter så att de blir rena.
  2. Töm innehållet från en påse kefirkultur i glasburken. Häll sen ner mjölken i din glasburk.
  3. Förebygg klumpar i blandandet genom att först lägga ner mixerbollen i mjölken.
  4. Klipp en ruta från ostduken, stor nog att täcka glasburkens öppning, lägg duken över glasburken och försegla med en gummisnodd.
  5. Förvara glasburken i rumstemperatur i ett dygn och ställ den sen kallt i ditt kylskåp.
  6. Skaka ordentligt, öppna och avnjut din färdiga kefirdryck.

Beställ ett kit med göra egen kefir dryck här

Ett paket med Kefir innehåller två påsar kefirkultur, kan återanvändas och räcker till sex liter kefir, en rostfri mixerboll, en ostduk samt en glasburk och instruktioner på engelska. Förutom dryck så kan du dessutom göra Kefir ost. Ta ett steg mot ett sundare liv och beställ ditt göra Kefir själv kit från Mad Millie idag.
4.3
Rating:
86% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mad Millie Kefir Kit
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris