Marcato Gift Set Pastaset

I lager Vikt: 1 kg
SKU
B578
Snabb överblick
Student, bröllop eller 50-årskalas? Här har du den perfekta presenten! Med hjälp av den här pastamaskinen så kan man lära sig att ta matlagningen till en helt ny nivå. Man kan göra alltifrån lasagneplattor och tagliolini till fettuccini och det är lätt att variera tjockleken på pastan. Ge bort ett verktyg från det italienska köket till en vän och du kan garanterat förvänta dig att bli bjuden på goda middagar framöver!
1 424 kr

Garanterad och trygg e-handel

Marcato Gift Set Pastaset


Student, bröllop eller 50-årskalas? Här har du den perfekta presenten! Oavsett vem det är till så kommer detta pastaset mottas tacksamt! Att laga och äta mat är något som ska vara roligt och engagera alla i sällskapet, eftersom det är något vi gör varje dag så är det ett ypperligt tillfälle att förhöja stämningen. 


Människan gillar mönster och att skapa sig rutiner för trygghetens skull, men håll med om att det ibland blir lite väl tråkigt att alltid äta tacos på fredagar eller korvstroganof mitt i veckan! Med hjälp av den här presenten så kan man lära sig att ta matlagningen till en helt ny nivå. Man kan göra alltifrån lasagneplattor och tagliolini till fettuccini och det är lätt att variera tjockleken på pastan. Om det även vågas att experimentera med ingredienser så är det bara fantasin som sätter stopp i njutningen av god mat. 


Ge bort ett verktyg från det italienska köket till en vän och du kan garanterat förvänta dig att bli bjuden på goda middagar framöver! Eller varför inte köpa denna pastamaskin till dig själv? Att göra egen pasta hemma är både roligt, utmanande och ökar njutningen. Tillaga dina egna pastarätter och var extra stolt över dig själv! 


Pastamaskinen är tillverkad i stål och matarrullarna är tillverkade i aluminium för att minska risken för slitage. Med ett användarvänligt fäste skruvas denna pastamaskin fast på bord eller lämplig bänkyta. Till maskinen tillkommer även pastavals för spagetti och ravioli. 


Inte nog med att pastamaskinen är ett bra och praktiskt verktyg i köket, den utgör även en stilren och lyxig inredningsdetalj. God för både smaklökarna och ögat! 


Nu är det dags att utforska det italienska köket tillsammans med vänner och familj!


Specifikationer:

  • Original från Italien
  • Enkel att rengöra
  • Tillverkad i stål och aluminium
  • Mått: Längd 33 cm, bredd 22 cm, höjd 16 cm
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Marcato Gift Set Pastaset
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris