Marcato Pastadrive 220V

I lager Vikt: 1 kg
SKU
B581
Snabb överblick
Om du precis har blivit med pastamaskin så är detta ett ypperligt tillfälle att göra pastatillverknigen ännu roligare! Med hjälp av Marcato Pastadrive 220V som är en motor för Marcatos pastamaskiner så får du händerna fria för att manövrera pastan fullt ut, med precision och noggrannhet. Motorn monteras på pastamaskinen och är väldigt enkel att installera, alla nödvändiga tillbehör följer med. När motorn är monterad så är det bara att koppla in stickkontakten i ett vanligt eluttag med 220V och starta upp tillverkningen av din egen pasta.
1 504 kr

Garanterad och trygg e-handel

Marcato Pastadrive 220V


Om du precis har blivit med pastamaskin så är detta ett ypperligt tillfälle att göra pastatillverknigen ännu roligare! Ge dig själv chansen att avancera ytterligare ett steg när du gör din egen pasta hemma. Med hjälp av Marcato Pastadrive 220V som är en motor för Marcatos pastamaskiner så får du händerna fria för att manövrera pastan fullt ut, med precision och noggrannhet.


Motorn monteras på pastamaskinen och är väldigt enkel att installera, alla nödvändiga tillbehör följer med. Det ska gå så smidigt som möjligt för att vi ska kunna lägga så mycket tid på matlagningen som möjligt. Motorn har tre olika lägen som går att välja mellan - on, off och pulse. Allt för att göra hemmagjord pasta fullkomligt perfekt! 


När motorn är monterad så är det bara att koppla in stickkontakten i ett vanligt eluttag med 220V och starta upp tillverkningen av din egen pasta. 


Låt det italienska köket flytta hem till dig och utmana någon du tycker om för att se vem som gör den godaste pastarätten. Från råvaror till färdiga rätter. Experimentera med former och ingredienser och låt fantasin ta er hela vägen till pastans land. Oavsett vilken pastarätt du är sugen på eller vill servera till partnern, familjen eller vännerna så är detta ett perfekt hjälpmedel.


Marcato är en utav världens ledande tillverkare av pastamaskiner och tillbehör. Företaget grundades redan 1930 av Otello Marcato och drivs nu av tredje generationen Marcato. Produkterna tillverkas i Campodarsegosom ligger i norra Italien


Pastakulturen tar världen med storm och med Marcatos pastamaskin och motor är du med på tåget!


Specifikationer:


  • 220 V
  • Original från Italien
  • CE-godkänd
  • Sladd med stickpropp
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Marcato Pastadrive 220V
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris