Marcato Torskställning för pasta Röd

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B577
Snabb överblick
Torkställningen som gör det lätt att torka pasta! Marcatos pastaställning Tacapasta tar minimalt med yta när den inte används och fullt utfälld bär hela 2 kg på sina 16 armar. Inte nog med det – med torkställningen följer det också med en smidig stav som används som hjälp för att flytta pastan till ställningen utan att gå sönder. Ett måste för pastaälskaren med andra ord!
380 kr

Garanterad och trygg e-handel

Marcato torkställning, röd.

Marcato torkställning Tacapasta torkar din pasta som ett proffs! Pastaställningen rullas ut med ett vridreglage upptill och utfälld helt utfälld har den hela 16 st starka armar där pasta kan torkas. När torkställningen inte används rullas den snabbt ihop och tar då minimalt med yta. Marcatos pastastativ kommer också med en smart stav som sitter inuti mittsektionen. Pastastaven används som hjälp för att lyfta pastan direkt från pastamaskinen. Staven hjälper till att förhindra att pastan klibbar ihop och hålls separerad för att inte gå sönder. Med den runda ytan upptill lyfts pastan utan att riskera att bli förstörd medan den skålade formen undertill är anpassad för att på enklaste vis kunna föra över pastan på torskställningens armar. Pastaställningen står stabilt med ben på gummifötter som är placerade med bredd för att blir så stadiga som möjligt. Används med fördel tillsammans med Marcatos andra kvalitativa pasta produkter.


Det italienska företaget Marcato grundades redan 1930 av Otello Marcato och var starten på produkterna som numera är uppskattade över hela världen. Företaget drivs idag av tredje generationen Marcato. Med en förkärlek till den hälsosamma, enkla matlagningen med bra råvaror i äkta medelhavsanda är Marcato numera världsledande tillverkare av köksmaskiner och tillbehör för färsk pasta. Alla Marcatos produkter tillverkas i den lilla byn Campodarsego i norra Italien.Specifikationer:

  • Torkar effektivt

  • Snabb rengöring

  • Stabil konstruktion

  • 16 st armar

  • Maxvikt: 2 kg

  • Färg: RödVill du se hur Marcato Torkställning fungerar? Ta en titt på videon nedan:

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Marcato Torskställning för pasta Röd
Ditt betyg