Mustang Elrök med termostat 1100 W

Slut i lager Vikt: 6 kg
SKU
G240
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Dyk in i rökningsvärldens djup med Mustang Elrök med termostat 1100W, en elrök designad för perfektion och precision. Rökning handlar om tålamod, kärlek och den rätta utrustningen, och denna rörformade elrök levererar precis den perfektion som krävs för att skapa oförglömliga rökade mästerverk.

1 543 kr

Garanterad och trygg e-handel

Framställd av hållbart rostfritt stål 202, erbjuder Mustang Elrök robusthet och effektivitet på 1100W. Dess steglösa termostatstyrd temperaturreglering garanterar att du alltid har full kontroll över rökningsprocessen, och kan uppnå den önskade rökningen med enkelhet. Oavsett om det är saftiga revbensspjäll, läcker fisk eller en mild ost, ger denna elrök dig rätt temperatur varje gång.

En otroligt användarvänlig elrök

Utöver den imponerande tekniken erbjuder den också en otrolig användarvänlighet. Ett generöst rökgaller på 41,5 x 24 cm ger dig friheten att röka en mängd olika livsmedel. Och tack vare den praktiska fett- och rökflisplåten blir rengöringen snabb och smidig.

Med den inbyggda luftreglerventilen och termometern håller du enkelt koll på temperaturen, och med dess kapslingsklass IPX4 är du garanterad en produkt som står emot väder och vind. Sist men inte minst, för din sinnesro, kommer denna elrök med en års garanti.

Bra att veta om Mustang Elrök med termostat 1100W

  • Tillverkad av hållbart rostfritt stål 202 med måtten 25,5 cm i diameter och 45 cm i längd.
  • Steglös termostatstyrd temperaturreglering på 1100W för perfekt rökning.
  • Generöst rökgaller på 41,5 x 24 cm och en praktisk fett- och rökflisplåt.
  • Vattentålig med kapslingsklass IPX4 och levereras med 1 års garanti.

Med Mustang Elrök är varje rökningsprocess en upplevelse i sig. Ge dig ut på en kulinarisk resa av rökade läckerheter och skapa minnesvärda måltider.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mustang Elrök med termostat 1100 W
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris