Mustang Gasgrill Atlanta 3

I lager Vikt: 28 kg
SKU
G320
Snabb överblick

Möt Mustang Gasgrill Atlanta 3, en robust och effektiv gasgrill som förvandlar varje utomhuskök till en kulinarisk arena. Med sina tre brännare och kraftfulla prestanda erbjuder denna grill en ouppnåelig kombination av precision och bekvämlighet, perfekt för dig som älskar att grilla.

3 720 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mustang Gasgrill Atlanta 3 är en mästare på att kombinera funktionalitet och stil. Med en totaleffekt på 9,0 kW och tre brännare i rostfritt stål, har du alla verktyg du behöver för att laga allt från saftiga biffar till delikata fiskrätter. Den inbyggda piezo-tändningen i varje reglageknapp gör det snabbt och enkelt att starta grillen, och med den generösa grillytan på 52 x 38 cm – uppdelad i två mattemaljerade grillgaller – har du all den utrymme du behöver för en bekväm matlagning.

Säkerställer en jämn värmefördelning

För att säkerställa en jämn värmefördelning är grillen utrustad med tre värmefördelningsplåtar i galvaniserat stål, samt ett värmegaller i rostfritt stål 430. Den robusta stommen är tillverkad av pulvermålat stål, och det dubbla locket och kontrollpanelen i rostfritt stål 430 ger inte bara grillen en stilren och hållbar design, men också en utmärkt hållbarhet.

För enkel rengöring och underhåll har grillen en fettplåt i galvaniserat stål under eldlådan. Den praktiska tillbehörskorgen i rostfritt stål 430 på grillens framsida håller dina grillverktyg och tillbehör organiserade. Och om du behöver förflytta grillen är det inga problem – tack vare de två stora hjulen kan du enkelt rulla den till den perfekta platsen i din trädgård eller på din uteplats.

Bra att veta om Mustang Gasgrill Atlanta 3

  • Tre brännare i rostfritt stål med en totaleffekt på 9,0 kW för mångsidig matlagning.
  • Uppdelad grillyta på 52 x 38 cm med mattemaljerade grillgaller.
  • Tillverkad med hållbara material som rostfritt stål 430 och pulvermålat stål.

 

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mustang Gasgrill Atlanta 3
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris