Mustang Pelletsrökare Houston

Slut i lager Vikt: 60 kg
SKU
G210
Snabb överblick

Mustang Pelletsrök Houston bidrar till den ultimata upplevelsen för grillentusiaster som söker kvalitet och pålitlighet. Med sin kraftfulla brännareffekt och sin mångsidighet utlovar den smakrikedom och precision i varje måltid du tillagar.

4 656 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mustang Pelletsrök Houston representerar nästa generations grillning och rökning. Dess kraftfulla 260W brännareffekt garanterar att du får en jämn värme över hela grillen, oavsett om du grillar eller röker. Tack vare de åtta olika temperaturinställningarna för grillning, har du fullständig kontroll över varje detalj i matlagningen. Och för dem som är passionerade om rökning finns det sju olika temperaturinställningar, vilket garanterar att ditt kött får den där djupa, rökiga smaken varje gång.

En smart och kraftfull pelletsrökare

Denna pelletsrökare är inte bara kraftfull, utan också smart. Den termostatstyrda temperaturregleringen och pelletsinmatningen garanterar konstant värme under hela matlagningstiden. Med en separat behållare för pellets säkerställs att du alltid har tillräckligt med bränsle för ditt nästa grillprojekt.

När det kommer till design, slår Mustang Pelletsrök Houston ut konkurrenterna. Dess rymliga rökkammare innehåller emaljerade ståltrådsgaller som mäter 3 x 24 x 49,5 cm. Grill- och rökytan är gjord av tjockt, 3 mm valsat stål, vilket ger den en robusthet som är svår att överträffa.

Regn är inte längre ett problem. Tack vare den innovativa skorstenen med sin skyddshuv, slipper du bekymra dig för vattenintrång. Och med hjul som gör det enkelt att flytta grillen, samt en IP4-klassificering som skydd mot vattenstänk, kan du vara säker på att din Mustang Pelletsrök Houston är redo för alla utmaningar.

Bra att veta om Mustang Pelletsrök Houston

  • En brännare med enastående 260W effekt.
  • Justerbara temperaturinställningar för både grillning och rökning.
  • Rymlig grill- och rökyta tillverkad av 3 mm tjockt stål.
  • IP4-klassificering och hjul för optimal användarvänlighet.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mustang Pelletsrökare Houston
Ditt betyg