Nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA

Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö138
Snabb överblick
Nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

Detta nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA är perfekt för alla som vill brygga sitt eget goda IPA-öl hemma. Innehållet i detta kit ger omkring fyra liter färdigt IPA. Det färdiga resultatet blir en ljus, tropisk och besk IPA som är baserad på humle från Nya Zeeland. IPA:n har framstående toner av tropisk frukt, mogen citrus och tallharts, vilket ger den en väldigt god smak.

Den färdiga produkten har en alkoholhalt som ligger någonstans i spannet 4,8-5,1 procent, precis som ett bra IPA ska ha. Något som är väldigt roligt när man brygger sitt eget IPA är att bjuda in nära och kära när det är dags att provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade när du har bryggt ditt eget IPA!

IPA står för India Pale Ale

Den färdiga drycken som du brygger med detta Nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA är ett gott IPA-öl. Förkortningen IPA står för India Pale Ale. Det är ett överjäst öl som har en relativt hög alkoholhalt och en framträdande beska. Ett IPA är vanligen ljust till färgen.

Ölets historia har anor tillbaka till 1700-talet då det skapades för att skeppas mellan England och Indien. IPA hade en högre alkoholhalt och en större mängd humle för att ha den konserverande effekt som var nödvändig för att ölet skulle hålla för den långa båtresan som tog uppemot ett halvår. IPA blev snabbt ett populärt öl som också kom ut på den vanliga marknaden och har avnjutits sedan dess.

Ger omkring fyra liter IPA

Bra att veta om Nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA:

  • Ger en god IPA med framstående toner av tropisk frukt, tallharts och citrus
  • Ger omkring fyra lite färdigt öl
  • Alkoholhalten är någonstans i spannet 4,8-5,1 procent
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - HOP SERIES Moutere IPA
Ditt betyg