Ostduk 80X80 Nylon 200 micron

I lager Vikt: 200 g
SKU
K716
Snabb överblick
Ostduk 80X80 Nylon 200 micron
252 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ostduk 80X80 Nylon 200 micron

Denna ostduk är 80x80 cm stor och används till att sila bort vätskan från ostmassan vid osttillverkning. En ostduk är ett måste för dig som vill tillverka din egen ost hemma! Ostdukens väl tilltagna storlek gör att den passar bra vid tillverkning av såväl stora som små ostar.

Ostduken är i materialet nylon 200 micron vilket gör att den fungerar riktigt bra även för hobbytillverkaren när det gäller att sila bort vätskan från ostmassan.

När du tillverkar din egen ost lägger du osten i en ostduk under tillverkningsprocessen. Ostduken silar bort vätskor från osten och hjälper den också att få en fin ostform.

Perfekt för dig som tillverkar din egen ost

Den som ofta tillverkar egen ost har ofta flera ostdukar i sin verktygslåda. Ostduken är ett bra komplement till våra ostformar och ostkit och köps ofta tillsammans av hobbytillverkaren som vill ha alla tillbehör och verktyg som behövs för att göra egen ost.

Denna ostduk är tillverkad av nylon 200 micron vilket innebär att det är en högkvalitativ duk som kan användas till att göra många olika ostsorter.

Att tillverka sin egen delikata och krämiga ost och servera är ett bombsäkert kort när det gäller att imponera på middagsgästerna!

Ostduken används för att göra många olika ostsorter

Bra att veta om Ostduk 80x80 cm Nylon 200 micron:

  • Kan användas vid tillverkning av många olika ostsorter
  • Ostduken är 80x80 cm stor
  • Ostduken är tillverkad av materialet nylon 200 micron
  • Ostduken används för att filtrera bort vätskan från ostmassan under tillverkningen
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ostduk 80X80 Nylon 200 micron
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris