Ostduk 80X80 Nylon 300 micron

I lager Vikt: 200 g
SKU
K717
Snabb överblick
Ostduk 80X80 Nylon 300 micron
264 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ostduk 80X80 Nylon 300 micron

Denna ostduk mäter 80x80 cm och används främst för att sila bort vätskan från osten när man tillverkar sin egen ost. En ostduk är ett måste för hobbytillverkaren som gör egen ost hemma! Denna ostduks storlek gör att den passar bra vid tillverkning av större ostar som räcker längre.

Ostduken är av materialet nylon 300 micron. Det innebär att den fungerar riktigt bra för att sila bort vätskan från ostmassan. Den kan användas av såväl nybörjaren som proffsen.

När du gör din egen ost lägger du ostmassan i en ostduk under tillverkningen och låter den vila där. Ostduken silar bort vätskor från osten och hjälper den samtidigt att forma sig till en fin ostform.

Ett måste för dig som tillverkar egen ost

Den som tillverkar egen ost ofta har i vanliga fall flera ostdukar hemma i verktygslådan. Ostduken köps ofta tillsammans med våra populära ostformar och ostkit. Ett bra tips är att köpa alla dessa tillbehör tillsammans så att du har allt du behöver när du vill tillverka din egen ost.

Ostduken är tillverkad i materialet nylon 300 micron vilket betyder att det är en ostduk med hög kvalitet som kan användas av såväl nybörjaren som proffset.

Att tillverka sin egen ostduk med hjälp av denna ostduk är ett säkert sätt att imponera på gästerna vid middagen – eller varför inte hela tjocka släkten när ni är samlade vid nästa högtid!

En mångsidig ostduk

Bra att veta om Ostduk 80x80 cm Nylon 300 micron.

Går att använda vid tillverkning av flera olika ostsorter
Ostduken är 80x80 cm stor
Ostduken är tillverkad av materialet nylon 300 micron
Ostduken används för att filtrera bort vätskan från ostmassan under tillverkningsprocessen

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ostduk 80X80 Nylon 300 micron
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris