Pastamaskin Marcato Atlas 150 Design

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
B585
Snabb överblick
Denna pastamaskin är en dröm för dig som vill lära dig göra egen pasta hemma eller utveckla din kunskap i matlagning. Direkt från det italienska köket har du här både ett fantastiskt verktyg och en lyxig inredningsdetalj. Från råvaror till färdiga rätter och du kan göra allt ifrån fettuccini och tagliolini till lasagneplattor.
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

Pastamaskin Marcato Atlas 150 Design är rena drömmen för dig som vill göra egen pasta hemma och utveckla dina matlagningskunskaper. Det spelar ingen som helst roll om du är nybörjare eller erfaren, detta verktyg passar alla pastaälskare! Direkt från Italien och det italienska köket med stilren design och ett skinande yttre så blir den en lyxig detalj i hemmet. Den nätta storleken gör också att den är smidig att förvara.


Oavsett vilken pastarätt du är sugen på eller vill överraska partnern, familjen eller vännerna med så är detta ett perfekt hjälpmedel. Det går enkelt att variera tjocklek på pastan och du kan göra alltifrån lasagneplattor och tagliolini till fettuccini. Det är bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna! Glöm inte att våga experimentera med ingredienser och tillbehör, det gör matlagningen ännu mer njutsam. 


Låt det italienska köket flytta hem till dig och utmana någon du tycker om för att se vem som gör den godaste pastarätten. Från råvaror till färdiga rätter.


Pastamaskinen är tillverkad i stål och matarrullarna är tillverkade i aluminium för att minska risken för slitage. Med ett användarvänligt fäste skruvas denna pastamaskin fast på ett bord eller lämplig bänkyta. Marcato pastamaskin har ett justerbart vred som kan förflyttas mellan 10 positioner. 


Det finns även en motor som går att köpa till och montera på pastamaskinen. Motorn har tre olika lägen, on, off och pulse. Den frigör dina händer så att du kan hantera pastan mer kontrollerat, istället för att ha ena handen på vredet under hela processen.


Specifikationer:


  • Original från Italien
  • Enkel att rengöra
  • Tillverkad i stål och aluminium
  • Längd 21 cm, bredd 21 cm, höjd 16 cm.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Pastamaskin Marcato Atlas 150 Design
Ditt betyg