Pisa Vinställ 12 fl Krom

Rating:
100 % of 100
Slut i lager
SKU
B848
Snabb överblick

Pisa vinställ med plats för 12 flaskor, stilrent i krom. Perfekt kombination av inredning och förvaring och tack vare sin enkelhet har den alltid en given plats i hemmet oavsett om du bor i nybyggt eller i ett sekelskifteshus.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Perfekt inredning och förvaring!

Nu kan ni köpa vinställ med plats för 12 flaskor, stilrent i krom. Perfekt kombination av inredning och förvaring mellan kök och vardagsrum eller intill matsalen i den öppna planlösningen. I ett mer klassiskt hem ger det här vinstället ett vackert lyft i köket där vinet gärna får vara nära till hands för matlagningen. Pisa vinställ har tack vare sin enkelhet alltid en given plats i hemmet vare sig du bor i nybyggt eller i sekelskifteshus.

 

Festliga middagar 

Alla tillfällen som ger utrymme för festliga middagar behöver också utrymme för bra viner. Vitt, rött och dessertvin, storfavoriterna och de oprövade korten, alla får plats i det här vinstället. Gåbortpresenten är nu inte mer än på en armlängds avstånd.

 

Förgyll middagen 

Fisken till förrätt och köttet till varmrätt mår båda bra av ett välsmakande matlagningsvin. 3 flaskor till matlagningen och 3 till presenter så har ni fortfarande ett vinställ med 6 flaskor att bjuda på. Placera Pisa vinställ på ett serveringsbord och ta med fram till middagsgästerna för att förgylla tillvaron med en liten vinprovning.

 

Pisa vinställ 12 flaskor:

  • Är formad för optimal förvaring 
  • Har plats för 12 flaskor 
  • Är vacker i sin enkelhet
  • Stilrent kromfärgad

 

Växer med era resor 

I takt med att ni reser runt i världen och hittar nya goda viner att ta med hem så kan ni köpa fler vinställ av samma sort. Kanske ett ställ med viner från resorna i Europa, ett Bourgogne från Frankrike och ett rött Rocca di montemassi från Toscana. Ett ställ med viner från Australien, kanske några vita Chardonnay. Självfallet ett sista med plats för flaskorna köpta hemma i Sverige.

 

Köp Pisa vinställ 12 flaskor idag!

Var förbered inför festmiddagen och ha samtidigt plats för matlagningsvinerna med ett nytt vinställ. Ta tillfället i akt och köp hem Pisa vinställ idag.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Pisa Vinställ 12 fl Krom
Ditt betyg