• Rostfri kylspiral 10 L

Rostfri kylspiral 10 L Braumeister

Bli först med att recensera denna produkt

799 kr

Status: I lager

Vikt: 5 kg

Köps Ofta Tillsammans

Rostfri kylspiral 10 L
Rostfri kylspiral 10 L Braumeister
799 kr

Detaljer

Rostfri kylspiral 10 L Braumeister


Att göra hemmabrygd öl och att brygga öl överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig har väl just detta varit så populärt och uppskattat? Fler och fler lär sig tekniken att brygga öl, experimenterar med olika smaker och förfinar konsten in i minsta lilla detalj. Oavsett hur många århundraden människan har druckit öl så har det nog aldrig varit en så populärt som idag. 


När du ska brygga din öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Det får inte bli för varmt för snabbt och det får inte bli för kallt för snabbt. Det gäller att ha kalibrerade mätdon och verktyg som kan styra temperaturomvandligen. 


Att ha en professionell och hållbar utrustning kommer vara din vän i många lägen. Du kommer undvika avsevärt många fler missöden, utrustningen kommer att hålla i många många år och du kan känna dig trygg att allting fungerar som det ska när du är redo att sätta igång med din ölbryggning.


Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en Gardena-slang. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen. Snabbt och enkelt! Processen tar ungefär 20-25 minuter beroende på vattentemperatur du har.


Vi önskar stort lycka till med din framtida ölbryggning och hoppas att den blir lika god som du har tänkt dig!


Specifikationer:

  • Gardenakopplingar
  • Tillverkad i rostfritt stål
  • Passar med din Braumeister 10 L