Sous Vide Gastroteq SV12

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 2 kg
SKU
K122
Snabb överblick
Sous vide-cirkulator med kraftfulla 1200W
1 962 kr

Garanterad och trygg e-handel

SOUS VIDE-CIRKULATOR. EXTRA KRAFTFULL MED HÖG KAPACITET.

Sous vide-cirkulator med kraftfulla 1200W och digital display med temperaturinställning upp till en decimal. Passar utmärkt för det matglada hushållet. Temperatur mellan 5-99 grader Celcius. Tiden kan ställas in från 5 minuter upp till 99 timmar. Hög kapacitet på minnesfunktionen. Klarar kärl upp till 30 liter!

Smidig och elegant design i rostfritt stål.

Därför skall du välja vår sous vide-cirkulator Gastroteq SV12:

Den passar alla typer av kärl tack vare det generösa utrymmet i fästet. Rak eller rundad kant spelar ingen roll! Fästet går även att ta av, vilket ger dig fördelen med enkel rengöring och förvaring. Tar liten plats i kärlet. Alarmfunktion som känner av om vattennivån är för låg eller hög. Minnesfunktionen är riktigt bra i denna cirkulator. Kommer ihåg och kan ställas in för celcius eller farenheit, kan ställas in att memorera senaste status innan den kopplas ur och kan ställas in att komma ihåg senaste tid och temperatur.

Specifikationer:

  • Temperaturlägen: 5-99 grader celcius
  • Tidsram: 5 min till 99 timmar
  • Display: Digital panel med LED-display
  • Kärlstorlek: Upp till 30 liter
  • Typ: -1200 W
  • Storlek: (BDH) 100 x 165 x 335 mm
  • Vikt: 1,8 kilo

 

TIPS FÖR NYBÖRJAREN:

Tänk på att ha gott om utrymme för vattenbadet och arbetsytan jämte badet.

Det är ofta en bra affär att köpa bitar i affären som är lite segare och därmed billigare, men som ofta blir mycket mörare efter att de har tillagats med sous vide.

Om du skall göra mycket mat till många gäster kan du spara mycket tid genom att tillaga maten i god tid innan. Lägg sedan den färdiga maten i kylen och värm sedan upp den i samma temperatur som den tillagades i. Alternativt lagar du klart den på grill eller i ugn.  Gäller framförallt kött och grönsaker.

Var noga med hygienen och skölj och torka kött innan de går i vakuumpåsen. När du är klar med tillagningen så är det viktigt att genast klippa upp påsen så att det inte bildas farliga bakterier. Låt svalna på fat eller liknande.

Om du skall använda din sous vide-cirkulator riktigt länge, upp till flera dygn så kan det vara bra att täcka över kärlet så att vattnet inte dunstar bort. Annars är det viktigt att hålla koll på miniminivån.

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Sous Vide Gastroteq SV12
Ditt betyg