Yoghurtkultur LACTOFERM

I lager

Vikt: 10 g
SKU
T522
Snabb överblick

Lactoferm® Yoghurtkultur är en torkad kultur av hög kvalitet. Gör en len, naturekk yoghurt under 6-8 timmar i 47 °C. Kan bli återaktiverad flera gånger (spara 2-3 matskedar i kyler för nästa gång du vill göra yoghurt)

  • För 1 liter mjölk
  • Streptococcus thermophilus Lactococcus bulgaricus
83 kr

Garanterad och trygg e-handel

Lactoferm® Yoghurtkultur är en torkad kultur av hög kvalitet. Gör en len, naturekk yoghurt under 6-8 timmar i 47 °C. Kan bli återaktiverad flera gånger (spara 2-3 matskedar i kyler för nästa gång du vill göra yoghurt)

  • För 1 liter mjölk
  • Streptococcus thermophilus Lactococcus bulgaricus
  • Kulturen förvaras bäst i kylen.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Yoghurtkultur LACTOFERM
Ditt betyg