Deliciou Fries 55 gr

Slut i lager Vikt: 90 g
SKU
K377
Snabb överblick

Deliciou Fries 55 gr

80 kr

Garanterad och trygg e-handel

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från DeliciouDeliciou Fries är så gott som pommes frites på burk och är den ultimata kryddan att använda ihop med just pommes frites. Med den här kryddan kan du få lika goda pommes hemma som du kan få på vilken restaurang som helst, då den här kryddan ger dina pommes det där lilla extra. Och varför nöja sig med pommes frites? Använd Deliciou Fries ihop med potatis i alla former och alla sorters grönsaker! Kolla gärna in Delicious egen hemsida där ni hittar recept särskilt anpassade för denna krydda, bland annat knapriga zucchini fries.  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk 

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Salt, maltodextrin, örter (13,5 %), lök, jäsextrakt, krydda, citronsaftpulver, tångextraktpulver, riskoncentrat, vitlök  

Egenskaper 

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Fri från sojaprodukter  
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion 


Allergener 
 

Innehåller gluten.  

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så rekommenderar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou Fries 55 gr
Ditt betyg