Deliciou Garlic Lovers 60 gr

Slut i lager Vikt: 80 g
SKU
K374
Snabb överblick

KORT DATUM BÄST FÖRE 29/6-2022

Deliciou Garlic Lovers 60 gr

91 kr

Garanterad och trygg e-handel

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från DeliciouDeliciou Garlic Lovers är, precis som det låter på namnet, kryddan för alla vitlökälskare där ute och kommer garanterat hålla ovälkomna gäster borta (vampyrer, tråkiga ragg på krogen …). Den här utsökta och robusta kryddan är det perfekta komplementet till tacomysets guacamole, dippsåser och hummus, och funkar även utmärkt ihop med asiatiska rätter och risotto. Recept särskilt anpassade för denna krydda går att hitta på Delicious egen hemsida, bland annat för deras vitlökshummus.  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk 

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Vitlök (50 %) (innehåller naturligt förekommande sulfiter), lök, salt, rostad vitlöksextrakt, örter, kryddor, citronsaftpulver, riskoncentrat.  

Egenskaper  

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion  


Allergener
 

Innehåller gluten och sulfiter. Kan innehålla soja och sesam.  

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så rekommenderar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou Garlic Lovers 60 gr
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris