Fruktkvarn 7 L Better Brew

Slut i lager Vikt: 9 kg
SKU
B834
Snabb överblick

Fruktkvarn 7 L Better Brew

1 851 kr

Garanterad och trygg e-handel

Robust fruktkross från Better Brew 

Kraftig fruktkross från märket Better Brew som du kan använda för att till exempel göra din egen must eller cider, eller en riktigt färskt juice! Denna fruktkross rymmer hela 7 liter frukt och det går bra att lägga ner hela frukter, till exempel äpple eller päron, istället för att behöva skära större bitar för hand - smidigt och enkelt! Dessutom går arbetet mycket fortare samtidigt som du får ett bättre resultat. 

Att brygga sin egen cider eller must är en härlig och rolig sysselsättning, och är ett bra sätt att ta vara på trädgårdens alla frukter och bär. Förutom att du kan välja exakt vilken smak du vill ha, sötma och sälta, så har du även fördelen att veta exakt vad musten eller cidern innehåller. Denna fruktkross från Brew Better hjälper dig att smidigt och snabbt göra din egen dryck hemma, och denna modell ställer man enkelt ovanpå en stor hink eller direkt över en fruktpress. 

Denna fruktkross är manuell och är inte i behov av ström, men är mycket lätt att använda med sin stora tratt. Skölj krossen grundligt efter användning. 

Fruktpress är det självklara valet att använda när man ska musta ur sina frukter! 

Specifikation 

  • 7 liter 
  • Manuell 

Rekommenderade tillbehör 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Fruktkvarn 7 L Better Brew
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris