Jästbehållare till Fermzilla

I lager
SKU
T902
Snabb överblick
Jästbehållare till Fermzilla
198 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna jästbehållare till Fermzilla är en extra behållare för att ta vara på jästen samt förvara jästen när man bryggt öl med hjälp av ett jäskärl från Fermzilla. Jästbehållaren kan också förslutas med det lock som följer med. Denna jästbehållare till Fermzilla passar flera olika storlekar på jäskärlen, bland annat 27 liters samt 55 liters jäskärl från Fermzilla.

Denna jästbehållare till Fermzilla har två gängor anpassade för PET-flaskor där du kan koppla på en PET-adapter om så önskas. Detta innebär att du kan använda denna jästbehållare till bland annat CO2-purge samt torrhumling. Jästbehållarens botten är plan vilket innebär att den också kan användas med magnetomrörare.

Perfekt för alla som brygger eget öl hemma

Denna Jästbehållare till Fermzilla är en produkt som kompletterar ett jäskärl som är något som de flesta som brygger eget öl hemma använder. Att brygga eget öl hemma är något som blir allt mer populärt och många som vill göra det vill också ha utrustning som fungerar bra och håller hög kvalitet. Det gör denna Jästbehållare till Fermzilla.

Känslan när man har tillverkat sitt eget öl hemma och sedan får avnjuta den färdiga drycken är magisk! Ett bra sätt att njuta lite extra av att ha tillverkat eget öl är att bjuda in familj och vänner när det har blivit dags för provsmakning.

Behållaren kan förslutas med lock

Bra att veta om Jästbehållare till Fermzilla:

  • Behållaren kan förslutas med lock som medföljer
  • Passar i princip alla jäskärl från Fermzilla
  • Behållaren tar vara på jästen när man bryggt öl
  • Kan också användas för att förvara jästen
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Jästbehållare till Fermzilla
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris