Knock-on. Kapsylpåsättare

39 kr

Status: I lager

Vikt: 50 g

Köps Ofta Tillsammans

Knock-on. Kapsylpåsättare
Knock-on. Kapsylpåsättare
39 kr

Detaljer

En enkel kapsylpåsättare för kronkapsyler. Använd gummi- eller träklubba. Produkten ser ut lite grand som en hammare eller en ytterst liten slägga, men i mitten är där hål istället för solid metall. Det är på ena sidan som det går att banka med någon slags gummi- och/eller träklubba. Slagsidan tål detta. Den andra sidan är formad så att kapsylen skall fästas på flaskhalsen när du slår till den! Snabbt och enkelt.

 1. Bra grejer, kom i rimlig tid. Lite lurig att använda recenserad av Robert Tony on 2019-04-24
  Pris
  Kvalitet

  Rejäl och billig kapsylpåsättare, lite lurig att använda, kräver ganska hårda slag för att funka, man är lite orolig att spräcka flaskan. Måste slå tillräckligt hårt första slaget så den tätar kapsylen, första flaskan fyllde jag hela köket med kolsyresprutande dricka, stod sedan ute och fick in tekniken. Kan rekomendera att ställa flaskan på underlag av trä. Funkar när man lärt sig tekniken och är billig. Om man ska använda den i större skala oftare skulle jag nog köpa en dyrare mer avancerad variant som klämmer kapsylen så man slipper bankandet. På det hela taget nöjd, en billig lösning för mitt behov.

 2. ÄNNU ETT VERKTYG recenserad av ann-sofi on 2017-03-02
  Pris
  Kvalitet

  slog sönder några flaskor övergick sedan till GRETA --jag kanske är en för stark i armarna eller har svårt att
  betämma styrkan i själva slaget- men har aldrig satt på en kapsyl förr så det handlar väl om träning

  SKÅL

 3. 2,5 recenserad av matias on 2016-07-15
  Pris
  Kvalitet

  Men denna e det rätt svårt i början att sätta på kapsylerna. Men efter några försök och några flaskor som strukit med får man in snitsen. Dock fick jag inte behålla kolsyran nån flaska. Vet inte om det beror på att kapsylerna inte funkar så bra eller om man inte får på kapsylerna ordenligt. Blir nog att investera på en dyrare kapsylpåsättare

 4. BRA recenserad av Rolf Sune Gerhard on 2015-02-06
  Pris
  Kvalitet

  Funkar bra med plastklubba