Laguiole Vinöppnare Korkskruv Elektrisk

I lager Vikt: 500 g
SKU
K206
Snabb överblick
En elektrisk vinöppnare för korkskruv från märket Laguiole. Gjord för alla vinälskare och öppnar flaskan på endast 8 sekunder!
330 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole 

Precis som den franska sydvästra regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap som bestick och vinöppnare, samt knivar av förstklassig kvalitet.

Elektrisk vinöppnare för korkskruv 

Upptäck denna elektriska vinöppnare från det franska märket Laguiole som både är praktisk och snygg att ha i hemmet! Glöm alla problem du tidigare har haft med att öppna vinflaskor med korkskruv, med denna elektriska vinöppnare så är dessa problem lösta. Den är mycket lätt att använda och låter dig öppna dina flaskor med vin på bara 8 sekunder! Ett riktigt bra redskap att ha med på festen eller middagen så att säga. Denna vinöppnare är enkel att rengöra och med dess matta yta blir det inga fingeravtryck efter användning. Laguioles elektriska vinöppnare är både elegant och modern och ett måste för alla vinälskare, och passar på alla typer av evenemang så som födelsedagar och spontana AW:s i solen. Och varför inte komma till födelsedagsfesten med denna som present? Kommer bli en garanterad succé!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Vinöppnare Korkskruv Elektrisk
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris