Laguiole Vinöppnare Luftpump

I lager Vikt: 500 g
SKU
K210
Snabb överblick
Vinöppnare med luftpump från franska märket Laguiole - vinflaskor har aldrig varit lättare att öppna!
277 kr

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bestick, glas, vinöppnare, samt knivar av förstklassig kvalitet.

Vinöppnare med luftpump 

Har du också problem med att öppna vinflaskor? Detta problem är ett minne blott med denna vinöppnare med luftpump från Laguiole! Att öppna en flaska vin har aldrig varit lättare med denna vinöppnare och är även lätt att använda. Mycket praktisk att ha med på fester och andra större tillställningar där flera flaskor ska öppnas, eller bara för en flaska på vinkvällen tillsammans med vännerna.

Denna praktiska vinöppnare är perfekt att ge bort som present, till födelsedagen eller på julen, och levereras tillsammans med en vacker ask. Laguioles produkter är kända för deras förstklassiga kvalitet och det gäller även för denna produkt. Biet, deras kännetecken, är tryckt i guld på öppnaren som ger den en extra touch av elegans.

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Vinöppnare Luftpump
Ditt betyg