Maris Otter Malt

I lager
Endast %1 kvar
SKU
MarisOtterMalt
Snabb överblick

En maltsort som inte behöver någon närmare presentation - Maris Otter Malt är synonymt med brittiska ales och bryggeriets konst. Med sina rötter som sträcker sig tillbaka till 1960-talet i Cambridge, är detta en maltsort med stort M som har förädlat otaliga bryggare över hela världen.

Så lågt som 37 kr

Garanterad och trygg e-handel

Maltens anmärkningsvärda kvalitet och unika karaktär har gjort den till en älskling i bryggvärlden. Crisps Maris Otter Malt, framodlad av utvalda odlare i Norfolk, strax utanför Cambridge, har blivit synonymt med kvalitet och en autentisk bryggupplevelse.

Skapad för Brittiska Mästerverk

Maris Otter Malt är som skräddarsydd för brittiska ölstilar som pale ale, porter, stout och barley wine. Med dess förmåga att förhöja smaker och skapa en kroppig och nyanserad öl, har den blivit en oumbärlig komponent för bryggare som strävar efter autenticitet.

Malt är en grundläggande ingrediens i ölbryggning, utvunnen från korn eller andra spannmål. Genom maltningsprocessen aktiveras enzymer som omvandlar stärkelsen i kornet till socker, vilket jästen sedan omvandlar till alkohol och koldioxid under jäsningen. Maris Otter Malt tar denna process till en ny nivå, med sin exceptionella kvalitet och rika smakprofil.

Framträdande Egenskaper

Ursprung: England
Färg: 5,5 – 7,5 °EBC
Mälteri: CRISP

Maris Otter Malt är inte bara en maltsort - det är en tradition, en passion och en vägledning i skapandet av exceptionell öl. Med dess mångsidighet och förmåga att skapa en palett av smaker är det dags att upptäcka denna bryggningsklenod. Ta steget in i Maris Otter-världen och låt dina ölkreationer nå nya höjder till din och dina gästers stora förtjusning. Beställ idag och låt bryggandet börja.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Maris Otter Malt
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris