Mozzarella & Ricotta Gör-Det-S

I lager Vikt: 2 kg
SKU
T531
Snabb överblick

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kan sitta och äta din egen nygjorda, smaskiga ost från ditt nya och förbättrade Mozzarella- och Ricotta-kit!

385 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mozarella & Ricotta Cheese Making Kit – Mozzarella och Ricotta

Börja göra egen ost med detta mozzarella- och ricottakit! Det här ostkitet kommer från The Big Cheese Making kit och är en förbättrad version av deras tidigare kit med samma ostar. Med dessa kit blir det både roligt och enkelt att göra egen ost, och vem säger att du slaviskt behöver följa receptet? Varför inte passa på att skapa dig en egen version på din mozzarella och ricotta genom att addera valfria örter och kryddor – möjligheterna är oändliga! Att skapa ostarna tar bara ungefär en timme från början till slut.

Kitet räcker till för att göra 12 satser, där varje sats väger cirka 900 g. Det finns ingen anledning att göra all ost på en gång (det blir väldigt mycket ost), och kitet klarar sig långt över ett år så länge det förvaras inne i skafferiet eller en annan form av skåp. På det här sättet har du gott om tid att njuta av denna egengjorda ost!

Vad kan man laga med mozzarella och ricotta? Det är fantastiskt gott att ha både mozzarella och ricotta i underbara sallader, i pastor och på pizzan då dessa ostar är ett naturligt komplement till det italienska köket och alla dess smaker. Om du inte redan har ett perfekt recept hemma att använda dina egengjorda ostar i, så kan du testa något av de utsökta recepten som finns med i kitets recepthäfte. Testa på att göra Tri Colore Spaghetti Frittata, Ricotta Gnocci och många fler läckerheter. Eller varför inte ge bort kitet i gåva till någon som kan laga dessa rätter till dig istället? Ännu bättre ju!

Allergener: Se ingredienslistan för potentiella allergener. Kan finnas spår av nötter.

Ingredienser

  • Vattenfri citronsyra 100 g
  • Ekologiskt havssalt 100 g
  • Vegetarisk löpe (enzymatiskt mikrobiellt koaguleringsmedel)

Specifikationer

  • Artikelvikt: 450 g
  • Produktens mått: 24,2 x 15,6 x 8 cm
  • Hållbarhet: 12 månader
  • 100 % vegetarisk och glutenfri

OBS! Mejeriprodukter ingår ej.

Alla förpackningar och innehåll är återvinningsbara eller komposterbara.

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mozzarella & Ricotta Gör-Det-S
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris