• Muntons Craft Range American IPA

Muntons Craft Range American IPA

333 kr

Status: I lager

Köps Ofta Tillsammans

Muntons Craft Range American IPA
Muntons Craft Range American IPA
333 kr

Detaljer

Muntons Hand Craft-serien har utvecklats och utformas med Muntons stora erfarenhet och kunskap om tillverkning av malt, maltextrakt och förstklassiga ölsatser

Muntons Hand Craft-serien är utan tvekan de bästa ölsatserna på marknaden idag. Man har använt kornmalt av högsta kvalietet och kombinerat den med den bästa humle som går att skaffa. En noggrann kontroll av tillverkningsprocessen och Muntons kunnande, säkerställer att var och en av våra Premium Gold-ölsatser innehåller alla de nödvändiga ingredienserna för att producera ett verkligt enastående öl. Man börjar med att noggrant välja ut och mälta engelskt 2-radigt korn av högsta kvalitet. Stor noggrannhet iakttas när maltextraktet produceras så att alla smakämnen som ger ölet dess karaktär bevaras.

En unik blandning av humle, speciellt levererat av Englands mest renomerade humleodlare, tillsätts. För att alltid garantera en hög kvalitet vid bryggningen av Hand Craft-ölsatser innehåller de Muntons egen premiumöljäst - med en bryggerikvalitet som ger ett kristallklart öl med en överlägsen frisk smak. När du en gång har upplevt smaken av Muntons så duger inget annat. Alla Muntons ölsatser ger ca 23 liter förstklassigt öl med en alkoholhalt av ca 5 % utan tillsats av socker.

Muntons Craft Range IPA är en traditionell IPA med mycket härlig humlesmak och underbar kropp. 

 1. God, men blir ingen IPA recenserad av SweBro on 2019-02-14
  Pris
  Kvalitet

  Gjort denna ölsats som min allra första. Blev en ganska bitter smak (vilket jag tycker en IPA ska ha) men saknar humlekropp och humlearom. De 30 grammen humle som ingår till torrhumling är i min mening alldeles för lite. Skulle jag gjort denna sats igen hade jag ökat mängden torrhumle till runt 100 gram. Jästiden är nog något optimistiskt enligt instruktionen, låt den stå 2-3 veckor på jäsning innan flaskning.

  Sammanfattningsvis: En god bitter som är godare än många öl på bolaget, men inte en American IPA som namnet antyder.

 2. Total besvikelse, levererar inte vad namnet lovar. recenserad av Victor on 2017-12-17
  Kvalitet
  Pris

  Det finns andra kit (t.ex. Tiny Rebel - CWTCH) som hamnar mycket närmare förväntat resultat om det är amerikansk västkust-IPA man vill ha.