Mustang Elrök 1100 W

I lager Vikt: 6 kg
SKU
G200
Snabb överblick

Mustang Elrök 1100W hjälper dig att förvandla ditt hem till en gourmetens oas, där de rökta delikatesserna som du skapar blir omtalade. Med sin högeffektiva prestanda och slitstarka konstruktion är detta verktyget för varje hemmakock som vill utforska rökningens konst till fullo.1 065 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mustang Elrök 1100W, med sin rörformade design, är både snygg och funktionell. Tillverkad av rostfritt stål 202, garanterar den hållbarhet och tålighet, medan dess effekt på 1100W och 230 V/50 Hz-drift säkerställer att den kan hantera allt från fisk till kött med precision. Och med måtten 25,5 cm i diameter och 45 cm i längd, kan du röka en mängd olika livsmedel med lätthet.

Enkel att använda

Det generösa rökgallret, mätande 41,5 x 24 cm, ger tillräckligt med utrymme för dina kulinariska skapelser. Och när du är färdig? En inbyggd fett- och rökflisplåt förenklar rengöringsprocessen, vilket gör efterrättningen nästan lika enkel som själva rökningen.

Det faktum att den har en kapslingsklass IPX4 innebär att du kan använda den både inomhus och utomhus med fullständig tillit till att den är skyddad mot vattenstänk och fukt. Så, oavsett väder eller årstid, kan du fortsätta att förfina dina rökfärdigheter.

Fördjupa dig i den underbara världen av rökning med Mustang Elrök 1100W. Njut av att kunna utforska och experimentera, skapa mästerliga rätter som kommer att bli omtalade länge efter att tallrikarna har rensats.

Bra att veta om Mustang Elrök 1100 W

  • Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål 202.
  • Effekt på imponerande 1100W, idealisk för olika rökningsbehov.
  • Rökgaller på 41,5 x 24 cm för generös matkapacitet.
  • Kapslingsklass IPX4: stänk- och fuktsäker för säker utomhusanvändning.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mustang Elrök 1100 W
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris