Nybörjarkit - HOP SERIES Mandarina Bavaria

Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö126
Snabb överblick
Nybörjare på ölbryggning? Kom igång med ditt hembryggeri med HOP SERIES Mandarina Bavaria!
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

Vill du brygga ditt eget öl, men är osäker på vart du ska börja och vad du behöver införskaffa? Känns det som att det finns en djungel av olika tips, råd och produkter som du bara måste ha för ett lyckat hembryggeri? Då kan du släppa den oron, för det har aldrig varit enklare att brygga öl hemma än med något av våra kompletta nybörjarkit!

Så - är du nyfiken på ölbryggning och vill prova att brygga ditt eget öl så är Hop Series Mandarina Bavaria perfekt för dig. Du lär dig med hjälp av kittet hur du brygger ditt öl från grunden med hjälp av kvalitativt humle, jäst, malt och vatten.

Du behöver heller inte vara rädd för grumligt öl - kittet är speciellt skapat för att du ska få ett klart och läskande öl. Skapad av dig och på ditt vis! Det är bara att följa de enkla instruktionerna som kommer hjälpa dig fram till bästa möjliga resultat.

Ett nybörjarkit för ölbryggning hemma är också en perfekt gåva för en öl-fantast du känner. Som en födelsedagspresent, inflyttningspresent eller varför inte dra ihop ett gäng och brygga öl tillsammans?

Detta öl-kitt genererar 4 liter öl, så att ge bort några flaskor till någon som gillar öl lika mycket som du, är inte heller någon dum idé!

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - HOP SERIES Mandarina Bavaria
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris