• Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic

Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic

Bli först med att recensera denna produkt

789 kr

Status: I lager

Vikt: 2 kg

Köps Ofta Tillsammans

Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic
Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic
789 kr

Detaljer

Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic


Oavsett vilken pastarätt du är sugen på eller vill servera till din partner, familj eller vännerna med så är detta ett perfekt hjälpmedel. Du kan göra alltifrån lasagneplattor och tagliolini till fettuccini och det är lätt att variera tjocklek på pastan. Bara din fantasi sätter stopp för möjligheterna i pastans värld! Glöm inte att våga experimentera med ingredienser och tillbehör, det gör matlagningen både roligare och godare. Detta är en bredare variant på Marcatos klassiska pastamaskin och är perfekt för dig som vill göra egen pasta hemma och utveckla dina matlagningskunskaper. Det spelar ingen som helst roll om du är nybörjare eller erfaren, detta verktyg passar alla pastaälskare!


Pastamaskinen är tillverkad i stål och matarrullarna är tillverkade i aluminium för att minska risken för slitage. Med ett användarvänligt fäste skruvas denna pastamaskin fast på ett bord eller lämplig bänkyta. Marcato pastamaskin har ett justerbart vred som kan förflyttas mellan 10 positioner.


Det finns även en motor som går att köpa till och montera på pastamaskinen. Motorn har tre olika lägen, on, off och pulse. Den frigör dina händer så att du kan hantera pastan mer kontrollerat, istället för att ha ena handen på vredet under hela processen. Då är det bara att koppla in stickkontakten i ett vanligt eluttag med 220V och starta upp tillverkningen av din egen pasta. 


Marcato är en utav världens ledande tillverkare av pastamaskiner och tillbehör. Företaget grundades redan 1930 av Otello Marcato och drivs nu av tredje generationen Marcato. Produkterna tillverkas i Campodarsegosom ligger i norra Italien.


Specifikationer:

  • Original från Italien
  • Enkel att rengöra
  • Tillverkad i stål och aluminium

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På