Patroner Gräddsifon 36x10-p

Rating:
87 % of 100
Slut i lager Vikt: 12 kg
SKU
B718
Snabb överblick
Drivgas för gräddsifon, N20, lustgas 360 x 8g. För dig som förbrukar lite större mängder. Köp hel låda. 36 x 10 patroner. Endast 41,64 kr/st.
1 099 kr

Garanterad och trygg e-handel

Patroner till gräddsifon - verktyget för att skapa den perfekta grädden!

Patroner till gräddsifoner är superenkla att använda och när du väl har börjat spritsa dina bakverk kommer du aldrig vilja gå tillbaka till vanlig vispad grädde igen! Patronerna används tillsammans med en gräddsifon.

Gräddpatroner är väsentliga att använda för att överhuvudtaget kunna använda en gräddsifon. Patroner till gräddsifoner, även kallade för lustgaspatroner, är ett drivmedel för gräddsifoner som är fyllda med ren lustgas (N20). Dessa lustgaspatroner från Mosa är fördelade i 10-pack och varje patron är fylld med 8 gram lustgas. Patronerna är tillverkade av återvinningsbart stål, och varje patron räcker till ca 0,5 liter grädde. Grädden håller sig färsk i kylen i ca 2 veckor.

Denn förpackning lämpar sig för den som använder sig extra mycket utav lustgaspatroner, då paketet innehåller 36 x 10-pack patroner. 360 gräddpatroner - det blir mycket grädde nästan varje dag i ett år om en så vill! 

Se alltid till att ha några lustgaspatroner hemma i reserv så att din gräddsifon alltid är redo att användas. Du laddar enkelt på nya patroner på gräddsifonen.

En gräddsifon är något som alla hemmakockar borde ha hemma i sitt kök. Med en gräddsifon kan du enkelt och smidigt skapa fantastiskt goda drinkar och underbart läckra bakverk med spritsad färsk grädde ovanpå! Gräddsifonen ser till att det alltid blir ett bra resultat och grädden håller sig fluffig betydligt längre än egenvispad grädde. Dessutom slipper du slitet med att vispa egen grädde och resultatet blir snyggare med det smidiga munstycket från en lustgaspatron.

Har du ingen gräddsifon? Kika in på vårt breda sortiment bland gräddsifoner - där finns någon som passar för alla hemmakockar!

Fakta & Fördelar:

  • Lustgaspatroner är ett måste för att kunna använda en gräddsifon.
  • Framställer fluffig och underbart god färsk grädde.
  • Patronerna är fyllda med ren lustgas (N20).
  • Enkla och smidiga att använda och att ladda på nya gräddpatroner.
  • Håller grädden färsk i ca 2 veckor.

Specifikation:

  • Innehåller 36 x 10-pack lustgaspatroner (360 st). 
  • Fyllda med 8 gram lustgas.
  • 1 patron = 0,5 liter grädde.

Observera att produkten inte rekommenderas att använda för barn under 18 år.

 

 

 

 

4.35
Rating:
87% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Patroner Gräddsifon 36x10-p
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris