Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister

I lager Vikt: 5 kg
SKU
ÖT029
Snabb överblick
När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder, och till sist, temperaturer. Bara temperaturer i sig är en hel vetenskap. Denna kylspiral är rostfri och speciellt utformad för din 20-50 liters Braumeister. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
2 204 kr

Garanterad och trygg e-handel

Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister


Att göra din egen hemmagjorda öl och att brygga öl överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig har väl just detta varit så innerligt uppskattat som det är idag? Fler och fler lär sig konsten att brygga öl, experimenterar med olika smaker och förfinar tekniken in till minsta molekyl. Oavsett hur många århundraden människan har druckit öl så har det nog aldrig varit en så stor trend som det är just nu. 


När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder, och till sist, temperaturer. Bara temperaturer i sig är en hel vetenskap. Det får inte bli för varmt för snabbt och det får inte bli för kallt för snabbt. Det gäller att ha kalibrerade mätdon och verktyg som kan styra temperaturomvandligen kontrollerat. 


Denna kylspiral är rostfri och speciellt utformad för din 20-50 liters Braumeister. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen. Processen tar ungefär 20-25 minuter beroende på vattentemperatur.


Att ha en professionell och tålig utrustning kommer vara till din fördel i alla lägen. Du kommer undvika avsevärt många fler missöden, utrustningen kommer att hålla i många många år och du kan känna dig trygg att allting fungerar som det ska när du är redo att sätta igång med din ölbryggning. Vi önskar stort lycka till med din framtida ölbryggning och hoppas att den blir lika god som du har drömt om!


Specifikationer:

  • Gardenakopplingar
  • Tillverkad i rostfritt stål
  • Passar med din Braumeister 50 L
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris