Slow Juicer

Slut i lager Vikt: 6 kg
SKU
B974
Snabb överblick
Juice från en slow juicer kan vara i kylskåpet i 2 dygn utan problem. En slow juicer har lägre varvtal och pressar juicen långsammare och behåller alla vitaminer, näringsämnen och fibrer. Gör juice av frukt och grönsaker. Beställ din slowjuicer på pgw och njut av en hälsosam vardag. Juicemaskin som pressar nötter, blad och örter.
1 199 kr

Garanterad och trygg e-handel

Hälsosam vardag med en Slow Juicer hemma i köket!

Hela familjen har nytta av en slow juicer. Du kan göra puré, mandelmjölk och mat till din baby. En slow juicer har lägre varvtal och behöver lite längre tid för att pressa fram juice. Men vad gör det när resultatet blir helt lysande då en slow juicer behåller näringsämnen, fibrer och vitaminer. Hos oss på PGW kan du beställa en slowjuicer från Adler som är tystlåten, säker och av hög kvalite. En juicepress som inte släpper in luft i skummet vilket gör att den färdiga juicen kan förvaras i kylskåpet i två dagar utan problem. Du får en silkeslen juice.

Slipp tillsatt socker och farliga tillsatta ämnen

Färgämnen, socker och farliga tillsatser ska undvikas så gott det går. Därför rekommenderar vi att du gör din egna juice hemma själv så du vet vad du stoppar i dig och dina kära omkring dig. Du kan göra sorbet, isglassar av nyttig juice men även pressa blad, nötter och örter. Barn älskar glass, gör glass tillsammans av barnens favoritfrukter och blanda i nyttig spenat, selleri, grönkål, ingefära eller andra grönsaker.

Slow Juicer som belönats med Power of Vitamins priset

La-Sad är en av Europas största producenter av frukt och juice och de har belönat slowjuicer med det prestigefulla priset. Beställ din Slow Juicer av pgw redan idag och njut av en hälsosam vardag. Vår juicemaskin är lätt att göra ren, är tystlåten och har ett handtag och kommer med en speciell borste för enklare rengöring. Stark och stabil köksmaskin.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Slow Juicer
Ditt betyg