Sous Vide Gastroteq SV11

I lager Vikt: 2 kg
SKU
K161
Snabb överblick

Letar du efter den ultimata sous vide-cirkulatorn som ger dig full kontroll över din matlagning? Då är Gastroteq SV11 svaret på dina kulinariska drömmar! Med sina imponerande 1200W och en digital display som tillåter dig att ställa in temperaturen exakt, med upp till en decimal, är detta den perfekta partnern för alla matentusiaster därute.

1 099 kr

Garanterad och trygg e-handel

Sous Vide Gastroteq SV11 öppnar upp en värld av möjligheter för dig inom sous vide-matkonst. Med en imponerande temperaturintervall som sträcker sig från 5 till 90 grader Celsius och en justerbar tid från 5 minuter upp till otroliga 99 timmar, ger den dig fullständig kontroll över din matlagning. Och med en hög minneskapacitet kommer den alltid ihåg dina senaste inställningar, oavsett om det är temperatur i Celsius eller Fahrenheit eller den senaste tid och temperatur.

Smidig och elegant

En av de mest imponerande egenskaperna hos Gastroteq SV11 är dess smidiga och eleganta design. Den är utformad för att passa perfekt i alla typer av kärl, oavsett om de har rak eller rundad kant. Dess kompakta storlek tar minimal plats i ditt kärl, vilket ger dig mer utrymme att utforska din kreativitet i köket.

Säkerhet är en prioritet med Gastroteq SV11. Den är utrustad med en smart alarmfunktion som känner av om vattennivån blir för låg eller för hög, vilket ger dig trygghet under hela matlagningsprocessen. Dess höga vattentålighet (IPX7) gör att du kan använda den med självsäkerhet, även i fuktiga miljöer.

Med Gastroteq SV11 satsar du på kvalitet och prestanda. Denna sous vide-cirkulator är redo att ta din matlagning till nya höjder och hjälpa dig att skapa kulinariska mästerverk i ditt eget kök. Beställ din Gastroteq SV11 idag och upptäck hur enkel och smidig sous vide-matkonst kan vara!

Produktinformation:

  • Temperatur (Ställbar): 5-99 grader Celsius
  • Tidsintervall (Ställbar): 5 min till 99 timmar
  • Display: Digital panel med LED-display
  • Volym: Upp till 30 liter
  • Effekt: 1200 W
  • Storlek: 73 x 122 x 344 mm (B/D/H)
  • Vikt: 0,8 kilo

Sätt fart på din matlagning med Gastroteq SV11 och upplev skillnaden av precision och kvalitet i varje måltid!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Sous Vide Gastroteq SV11
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris