Sous Vide Gastroteq SV11

I lager Vikt: 2 kg
SKU
K161
Snabb överblick

Sous Vide-Cirkulator - Kraftfull, elegant och med hög kapacitet | Gastroteq SV11

Temperatur (Ställbar): 5-99 grader celcius
Tidsintervall (Ställbar): 5 min till 99 timmar
Display: Digital panel med LED-display
Volym: Upp till 30 liter
Effekt: 1200 W
Storlek: 73 x 122 x 344 mm B/D/H
Vikt: 0,8 kilo

1 099 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Letar du efter en pålitlig och kraftfull sous vide-cirkulator? Vår Gastroteq SV11 är svaret! Med en imponerande kapacitet på 1200W och en digital display som låter dig ställa in temperaturen exakt, upp till en decimal, är detta den perfekta partnern för ditt matglada hushåll.

Med en temperaturintervall mellan 5-90 grader Celsius och en inställningsbar tid från 5 minuter upp till 99 timmar, ger Gastroteq SV11 dig full kontroll över din sous vide-matkreation. Dess höga minneskapacitet gör att du kan lita på att den kommer ihåg dina senaste inställningar, vare sig det är temperatur i Celsius eller Fahrenheit eller senaste tid och temperatur.

Denna sous vide-cirkulator är utformad med en smidig och elegant design, vilket gör att den passar alla typer av kärl, oavsett om de har rak eller rundad kant. Den tar också minimalt med plats i kärlet, vilket ger dig mer utrymme att utforska din kreativitet i köket.

Med Gastroteq SV11 får du också en trygg och säker användning. Den är utrustad med en alarmfunktion som känner av om vattennivån blir för låg eller hög, och dess höga vattentålighet (IPX7) gör att du kan laga mat med självsäkerhet.

Satsa på kvalitet och prestanda med Gastroteq SV11. Låt vår sous vide-cirkulator ta din matlagning till en ny nivå. Beställ idag och upptäck hur lätt det kan vara att skapa kulinariska mästerverk hemma i ditt eget kök!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Sous Vide Gastroteq SV11
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris