Folieballong Haj

I lager Vikt: 20 g
SKU
K055
Snabb överblick
Stor Folieballong i form av en haj med stort leende. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar hajar! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
80 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Stor folieballong i form av en blå leende haj! 

Att ha med ballonger på festen är nästan ett måste och det spelar ingen roll vilken sorts fest det är. Ha med ballonger till barnkalaset, födelsedagsfesten eller på inflyttningsfesten för att fira att du äntligen har fått nycklarna till första lägenheten! Denna ballong i form av en blå leende haj är perfekt att ha med på fester med ett tema; varför inte ha en fest med tema havet, tema djur eller kanske tema blått? Det är bara fantasin som sätter gränser! Den här snälla hajen passar även perfekt för den som älskar hajar eller har lyssnat lite för mycket på Baby Shark-låten. Kombinera gärna ihop med några av våra andra ballonger på vår sida, till exempel ett 100-pack med grå ballonger, eller vår folieballong i form av en T-Rex för ett riktigt GRRR-tema!

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med antingen helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 70 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Haj
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris