Folieballong Unicorn Regnbåge

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 20 g
SKU
K056
Snabb överblick
Stor Folieballong i form av en enhörning med regnbågsfärgad man och pannlugg. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar unicorns! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
80 kr

Garanterad och trygg e-handel

Stor folieballong i form av en fin färgglad enhörning! 

Att ha med ballonger på alla festligheter och högtider är nästan ett måste - de förgyller helt enkelt tillvaron och sätter stämningen på rummet! Ballonger är perfekta på alla fester så som barnkalaset, studentfesten eller födelsedagsfesten med ett tema. Denna stora folieballong i form av en fin enhörning med regnbågsfärgad man och pannlugg är en dröm att ha med på festen för alla som älskar enhörningar, hästar, fantasi eller allt som är sött. Är perfekt att ge bort som present också till studenten eller till födelsedagsbarnet - garanterat uppskattad! Kombinera gärna ihop med några av våra andra ballonger, till exempel ett 100-pack med laxrosa latexballonger för att matcha med enhörningens färgglada man, eller en liten kompis i form av en mini-enhörning också som folieballong på vår sida.

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med antingen helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 70 cm fullt uppblåst.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Unicorn Regnbåge
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris