Folieballong Mini Unicorn

I lager Vikt: 20 g
SKU
K058
Snabb överblick
Liten Folieballong i form av en liten Unicorn med guldglittrigt horn, rosa man med fina blommor i. En mindre enhörningsballong till födelsedagskalaset eller som present! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 20 cm fullt uppblåst.
34 kr

Garanterad och trygg e-handel

Liten folieballong i form av en liten enhörning med guldglittrigt horn och rosa man med fina blommor! 

Att ha ballonger på alla festligheter och events är nästan ett måste - de förgyller helt enkelt tillvaron och ger rätt känsla till rummet! Ballonger är perfekta på alla fester så som studentfesten, överraskningsfesten eller barnkalaset med ett roligt tema. Denna lilla folieballong i form av en söt enhörning med ett guldglittrigt horn och rosa man med fina blommor är en dröm att ha med på festen för den som älskar enhörningar och vill ha ett kalas med temat fantasi, prinsessa eller drömland - det är bara fantasin som sätter gränserna! Är även perfekt att ge bort i present, särskilt till studenten istället för att ge en blomma. Kombinera gärna ihop med några av våra andra ballonger, till exempel ett 100-pack med laxrosa latexballonger för att få ett riktigt rosa tema, eller en kompis till enhörningen då vi även har en folieballong i en större version fast med regnbågsfärgad man!

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med antingen helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 20 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Mini Unicorn
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris