Folieballong Mini Giraff Rosa

I lager Vikt: 20 g
SKU
K059
Snabb överblick
Liten Folieballong i form av en liten giraff med texten "It's a girl!" vilket gör den till den ultimata ballongen till din babyshower. Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 30 cm långt.
34 kr

Garanterad och trygg e-handel

Liten folieballong i form av en liten rosa giraff med texten "It's a girl!" 

Att ha med ballonger på alla fester hör till och är nästan ett måste. Ballonger passar på alla fester, för stora som små; på födelsedagsfesten, inflyttningsfesten, eller för att fira att ett nytt litet liv är på väg. Denna lilla folieballong i form av en liten rosa giraff med texten "It's a girl!" är den ultimata ballongen att ha med på din babyshower för att fira att en liten dotter är på väg till världen! Om ni tänker gå på ett rosa tema går det utmärkt att kombinera ihop med andra ballonger, vi har bland annat 100-pack ballonger i rosa och andra folieballonger i form av en rosa flamingo och söta enhörningar. Lägg till en manuell eller elektrisk ballongpump också för att underlätta jobbet med ballongerna och bara njut av festligheterna istället!

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 30 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Mini Giraff Rosa
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris