Folieballong T-Rex

I lager Vikt: 20 g
SKU
K057
Snabb överblick
Stor Folieballong i form av en Dinosaurie med vassa tänder och röda ögon. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar Dinosaurier! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
80 kr

Garanterad och trygg e-handel

Stor folieballong i form av en grön T-Rex! 

Att ha med ballonger på alla festligheter och event är nästan ett måste - de förgyller helt enkelt tillvaron och sätter stämningen på rummet! Ballonger är perfekta på alla fester så som studentfesten, födelsedagsfesten eller barnkalaset med ett roligt tema. Denna stora folieballong i form av en grön T-Rex med röd mun och vassa tänder är perfekt att ha med på barnkalaset för den som älskar dinosaurier eller farliga varelser! Tillsammans med andra ballonger som runda enfärgade latexballonger eller andra folieballonger i form av roliga figurer, så skapar denna T-Rex den äkta GRRR-stämningen som behövs på ditt temakalas! För den som inte känner för att blåsa upp ballongen själv så finns det både manuell och elektrisk ballongpump som går att hitta på vår sida.

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med antingen helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 70 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong T-Rex
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris