Grainfather Bryggverk G30

Rating:
88 % of 100
Slut i lager Vikt: 15 kg
SKU
ÖT116
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Grainfather Bryggverk 25 L är en allt i ett- bryggverk för att göra öl från helmalt. Det stilrena utseendet, användarvänliga designen och inovatiova funktioner gör denna till ditt bästa hjälpmedel oavsett om du är erfaren eller nybörjare.

8 390 kr

Garanterad och trygg e-handel

The Grainfather bryggverk för dig som vill brygga öl hemma automatiskt!

Oavsett om du är nybörjare eller besitter stor kunskap inom det fascinerande hantverket ölbryggeri så är Grainfather bryggverket för dig!

Optimalt bryggverk för hembryggning

Utvecklarna av The Grainfather bryggverk spenderade två år med att ta fram det optimala bryggverket för dig som brygger hemma. Tillsammans med sina industridesigners, ingenjörer och kommersiella bryggerier fick de fram resultatet i form av ett enkelt, allt-i-ett system som gör det möjligt för alla att brygga hemma automatiskt.

PGW Försäljning AB är helhetsleverantör av Grainfather vilket innebär att vi säljer alla aktuella bryggverk, tillbehör och reservdelar för Grainfather. Kärnan för Grainfather är deras bryggverk.

Ny version! - Grainfather Connect!

En helt ny version av det populära bryggverket i rostfritt stål. Dess kontrollenhet automatiserar bryggverket och tillför en hel del nya funktioner som recepthantering, automatisk stegmäskning och allt styrs via din iOS eller Android mobiltelefon eller med Bluetooth som också finns på datorer.

Många fördelar med ett bryggverk från Grainfather

Du mäskar, silar och kokar i ett och samma kärl vilket förenklar proceduren avsevärt. Du behöver varken kokplatta eller kittel då du kopplar in detta bryggverk som är allt-i-ett var du vill. Du kan till och med brygga i en husvagn på semestern om du vill.

Jäsning av öl

Hos oss kan du beställa alla råvaror du behöver och vi har även klara råvarukit. Vi har klara jäskit i olika storlekar och öljäst från många kända märken. Vi har även en jästank från Grainfather med temperaturkontroll.

Hembryggning kräver sterilisering

Det är viktigt att allt som kommer i kontakt med ölen under bryggningens gång är steriliserat. Hygien är A och O! Alla bakterier utifrån kan förstöra ölen. Vi har speciella rengöringsmedel som är framtagna för hembryggning och lämnar inte spår efter sig som kan smaksätta dryck som bryggs.

1. Installation av Grainfather
2. Brygga öl med Grainfather
3. Rengöring av Grainfather
4. Ansluta APP till Grainfather


4.4
Rating:
88% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Bryggverk G30
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris