Kollagentarm Ø21mm Två stick med 11,43m

I lager Vikt: 110 g
SKU
K322
Snabb överblick

Kollagentarm Ø21mm Två stick med 11,43m

104 kr

Garanterad och trygg e-handel

Detta kollagenskinn kan rökas men det är inte nödvändigt. Varm- eller kallrök så att röken fastnar på ytan och härdar skinnet. Minst 30 min så att skinnet får färg. Var noga med att inte stoppa skinnet till större storlek än max 21mm. Om det stoppas till större kaliber spricker det lätt vid stekning.

Kollagenskinn är ett konstgjort ätbart korvskinn som tillverkas av kollagen, glycerol, cellulosa, vatten och vegetabilisk olja.

Kollagenskinn används vanligast till småkorv, såsom varmkorv, wienerkorv, ölkorv och olika kryddkorvar.

Skinnet är veckat till en tub och träs enkelt på korvhornet utan någon förpreparering. Om tuben med skinn är för lång för korvhornet kan man enkelt klippa av den till mindre bitar. Viktigt att tänka på vid stoppning är att tuben med skinn inte får bli blöt.

Detta korvskinn kan man förvara i rumstemperatur, var noga med att ha det i en plastpåse eller liknande som är tätt försluten.

Till denna storleken rekommenderar vi korvhorn på max 12 mm i diameter.

En förpackning med 2 tuber räcker till ca 7 kg korv.

Fyllnadsvikten beror på smetens täthet, hur långt avstånd det är mellan varje korv och hur fyllt skinnet är.

Tillagas genom stekning på låg temperatur utan fett i pannan, alternativt kokas i vatten.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Kollagentarm Ø21mm Två stick med 11,43m
Ditt betyg