Öljäst LalBrew Nova Lager

I lager
SKU
ÖT519
Snabb överblick

Stor nyhet från Lallemand!

Lalbrew NovaLager är en helt ny hybrid torrjäst som är speciellt utvecklad för att ge en ren lagerkaraktär på kort tid och är designad för att klara temperaturer upp till 20°C!

Flockulering: Medium Utjäsning: Hög (78-84%) Alkoholtolerans: 13% Optimal temperatur: 10-20°C

57 kr

Garanterad och trygg e-handel

Stor nyhet från Lallemand!

Lalbrew Nova Lager är en helt ny hybrid torrjäst som är speciellt utvecklad för att ge en ren lagerkaraktär på kort tid och är designad för att klara temperaturer upp till 20°C!

Flockulering: Medium Utjäsning: Hög (78-84%) Alkoholtolerans: 13% Optimal temperatur: 10-20°C

LalBrew Nova Lager är en äkta botten jäst Saccharomyces pastorianus hybrid från den nya Group III-stammen som valts ut för att producera rena lageröl med distinkta smakkaraktärer och överlägsen jäsningsprestanda. LalBrew Nova Lager är en robust lagerstam med ideala egenskaper för produktion av lageröl, inklusive snabb jäsning och hög utjäsning. Den distinkta smakprofilen är mycket ren med en lätt esterton över ett brett temperaturområde.

Denna produkt är resultatet av forskning och utveckling från Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) i samarbete med Lallemand Brewing. LalBrew Nova Lager valdes ut med hjälp av klassiska och icke-GMO-förädlingstekniker för att få en helt ny hybridstam av Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus, som definierar en ny Group III (Renaissance) lagerstam som skiljer sig från andra traditionella Saccharomyces pastorianus-stammar.

Denna stam är en lågproducent av VDK/diacetyl och använder patenterad teknologi från University of California Davis (USA) som hämmar produktionen av vätesulfid (H2S) och dess ofördelaktiga smaker, vilket minskar mognadstiden för lagerölproduktionen. Låt Lalbrew Nova Lager ta ditt lagerbryggande till en helt ny nivå med dess enastående egenskaper och överlägsna resultat!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Öljäst LalBrew Nova Lager
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris