Maturing Grid 33X24 cm

I lager Vikt: 200 g
SKU
K715
Snabb överblick
Maturing Grid 33X24 cm
219 kr

Garanterad och trygg e-handel

Maturing Grid 33x24 cm

En maturing grid är ett slags galler som du låter osten vila på när du tillverkar din egen ost. Denna maturing grid har storleken 33x24 centimeter. Det gör att den passar väldigt bra för ostar som tillverkats med hjälp av våra populära ostkorgar.

Denna maturing grid fungerar bra oavsett om du tillverkat din ost med hjälp av en perforerad ostkorg med hål på sidorna eller med en tät ostkorg som inte släpper in någon luft på sidorna.

En maturing grid är ett måste att ha hemma för dig som tillverkar din egen ost.

Perfekt för att göra sin egen ost

När du tillverkar din egen ost hemma är det viktigt att ha rätt utrustning för att osten ska bli så krämig och god som möjligt. Med våra populära ostkit, ostkorgar, lock till ostkorgar och maturing grid har du det mesta av det du behöver för att tillverka din egen ost.

Ett bra tips är att testa vår färskostkultur när du tillverkar din egen ost. Med den kan du göra flera delikata ostsorter. Några exempel är mascarpone, mozzarella och den klassiska grekiska fetaosten.

Att låta osten vila på en maturing grid är ett viktigt steg när du vill göra en krämig och delikat ost. Att tillverka din egen ost är ett bra sätt att få dina middagsgäster att tappa hakan! Det kommer att imponera på dem.

Maturing grid passar till många typer av egentillverkad ost

Bra att veta om maturing grid 33x24 cm

  • Ett galler som osten vilar på
  • Storleken är 33x24
  • Används vid tillverkning av många olika ostsorter
  • Passar bra att använda ihop med våra ostformar
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Maturing Grid 33X24 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris