Ostkorg Tät 30x40 cm

I lager Vikt: 200 g
SKU
K713
Snabb överblick
Ostkorg Tät 30x40 cm
286 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ostkorg Tät 30x40 cm

Denna täta ostkorg är 30x40 cm och används vid tillverkning av egen ost. Den fungerar bra till många olika typer av ostar. Denna täta ostkorg är perfekt för dig som tillverkar egen ost. Vi kan varmt rekommendera att använda denna ostkorg tillsammans med våra populära ostkit.

När du beställer ostkorg och ostkit från oss kan du även köpa till ostkultur. Passa gärna på att testa en spännande sådan, till exempel vår färskostkultur.

Med hjälp av den kan du tillverka flera spännande ostsorter, exempelvis mascarpone, mozzarella och grekisk fetaost.

Perfekt för att tillverka egen ost

Vid egen tillverkning av ost hjälper denna täta ostkorg dig att skapa en färdig ost i bra storlek som räcker länge. Ostkorgen fungerar utmärkt för tillverkning av ost oavsett om den färdiga osten ska användas som smörgåspålägg, ingrediens i en maträtt eller att äta som tilltugg.

Denna ostkorg är tät på sidorna vilket innebär att den inte släpper in någon luft under tillverkningsprocessen. Det gör så att osten blir mer kompakt och fyllig.

Att tillverka din egen ost med hjälp av denna täta ostkorg är ett säkert sätt att skapa en delikat ost som garanterat kommer att imponera på dina middagsgäster!

En funktionell och bra ostkorg

Denna täta ostkorg är en uppskattad produkt som används av många som tillverkar sin egen ost hemma. Denna täta ostkorg ser till att den färdiga produkten garanterat blir en smakrik upplevelse!

Bra att veta om Ostkorg Tät 30x40 cm:

  • Ostkorgen är tillverkad utav plast
  • Ostkorgen är tät och släpper därmed inte in någon luft på sidorna
  • Måtten är 30x40 cm
  • Fungerar utmärkt att använda ihop med våra populära ostkit
  • Passar till tillverkning av flera olika ostsorter
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ostkorg Tät 30x40 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris