Lock till ostkorg 30x40 cm

I lager Vikt: 200 g
SKU
K714
Snabb överblick
Lock till ostkorg 30x40 cm
208 kr

Garanterad och trygg e-handel

Lock till ostkorg 30x40 cm

Detta lock till ostkorg är tillverkat av plast och har storleken 30x40 centimeter. Locket passar utmärkt till våra ostkorgar som har samma storlek. Oavsett om du tillverkar din ost i en perforerad ostkorg med håll eller i en tät ostkorg passar detta lock som handen i handsken.

Detta lock tillsammans med en ostkorg i samma storlek passar utmärkt att använda tillsammans med våra populära ostkit. När du beställer lock, ostkorg och ostkit från oss kan du också passa på att köpa till ostkultur.

Ett bra tips är att testa göra ost med vår färskostkultur. Med den kan du göra flera olika spännande ostsorter själv, som till exempel mascarpone, mozzarella eller grekisk fetaost.

Passar bra vid egen tillverkning av ost

Vid tillverkning av egen ost kan vi varmt rekommendera dig att använda detta lock till ostkorg tillsammans med en ostkorg som är 30x40 cm stor. Dessa redskap hjälper dig att skapa en ost som är i en bra storlek och därmed räcker länge.

Locket är tätt och tillverkat av plast. Eftersom locket är tätt släpper det inte igenom någon luft under tillverkningsprocessen. Det gör att din färdiga ost får en kompakt och fyllig karaktär.

Att tillverka din egen ost med hjälp av en ostkorg och detta lock är ett bra sätt att bjuda på något extra när du får besök. Att servera egentillverkad ost kommer garanterat att imponera på dina middagsgäster!

Lock till ostkorg som ger smakrik ost

Att välja ett bra lock till ostkorgen är viktigt när man tillverkar egen ost. Med detta lock blir den färdiga produkten garanterat en delikat ost!

Bra att veta om Lock till ostkorg 30x40 cm:

  • Locket är tillverkat utav plast
  • Lockets mått är 30x40 cm
  • Passar bra ihop med våra ostkorgar
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Lock till ostkorg 30x40 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris