Pastamaskin Marcato Atlas Motor 220V

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B582
Snabb överblick
Denna pastamaskin är en dröm för dig som vill lära dig göra egen pasta hemma eller utveckla din kunskap i matlagning. Direkt från det italienska köket har du här både ett fantastiskt verktyg och en lyxig inredningsdetalj. Tack vare att den är motordriven så får du både händerna fria för att hantera pastan och kan bli mer noggrann. Från råvaror till färdiga rätter och du kan göra allt ifrån fettuccini och tagliolini till lasagneplattor.
1 630 kr

Garanterad och trygg e-handel

Pastamaskin Marcato Atlas Motor 220V är rena drömmen för dig som vill göra egen pasta hemma och utveckla dina matlagningskunskaper. Direkt från Italien och det italienska köket med stilren design och ett skinande yttre så blir den en lyxig detalj i hemmet. Tack vare att den är motordriven så får du både händerna fria för att hantera pastan och kan bli mer noggrann. Den nätta storleken gör också att den är smidig att förvara.


Oavsett vilken pastarätt du är längtar efter eller vill servera till din partner, familj eller vännerna så är detta ett perfekt hjälpmedel. Det går enkelt att variera tjocklek på pastan och du kan göra alltifrån lasagneplattor och tagliolini till fettuccini. Det är bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna. Glöm inte att våga experimentera med ingredienser och tillbehör, det gör matlagningen ännu mer njutsam. 


Låt det italienska köket flytta hem till dig och utmana någon du tycker om för att se vem som gör den godaste pastarätten. Från råvaror till färdiga rätter. Vill man ha en extra utmaning så kan man använda vredet istället för motorn och förfina hantverket efter egen förmåga.


Pastamaskinen är tillverkad i stål och matarrullarna är tillverkade i aluminium för att minska risken för slitage. Med ett användarvänligt fäste skruvas denna pastamaskin fast på bord eller lämplig bänkyta. Marcato har ett justerbart vred som kan förflyttas mellan 10 positiioner och motorn har tre olika lägen: on, off och pulse. Koppla in stickkontakten i ett vanligt eluttag med 220V och starta upp tillverkningen av din egen pasta.


Specifikationer:

  • Motordriven, 220 V
  • Original från Italien
  • Enkel att rengöra
  • Tillverkad i stål och aluminium 
  • Längd 21 cm, bredd 21 cm, höjd 16 cm.
5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Pastamaskin Marcato Atlas Motor 220V
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris