Folieballong Flamingo

I lager Vikt: 20 g
SKU
K054
Snabb överblick
Stor Folieballong i form av en flamingo i en riktigt härlig rosa färg. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar långbenta fåglar! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
80 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Stor rosa folieballong i form av en flamingo!

Ballonger är alltid ett vinnande koncept att ha med på varje event, om det så är till en överraskningsfest, ett barnkalas eller till ett riktigt härligt sommarkalas. Denna ballong i form av en flamingo i härlig rosa färg är perfekt att ha med på varje fest, eller varför inte ge bort en ballong till någon som tar studenten i år istället för blommor? En garanterad hit hos någon som älskar fåglar, rosa eller vill ha en liten påminnelse om varmare breddgrader! Kombinera gärna ihop med några av våra andra ballonger på sidan, till exempel ett 100-pack med rosa ballonger för ett äkta rosa tema, eller vår folieballong i form av en zebra för ett djungeltema!

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med antingen helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 70 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Flamingo
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris